A holnap technológiája Otthonának, Önnek, Egyszerűen!

Funkció : Multimédia

MULTIMÉDIA – KÉNYELEM, SZÓRAKOZÁS

MULTIMÉDIÁS ESZKÖZÖK A HÁZTARTÁSBAN

Manapság számos olyan multimédiás eszköz található meg a háztartásokban, amelyek rendelkeznek valamilyen szintű hálózati csatlakozási lehetőséggel. Ha kicsit körülnézünk otthonunkban, biztosan találunk pár ilyen eszközt. Egy okos tévét, internet rádiót, játék konzolt, mobil telefont, táblagépet, vezeték nélküli több helyiséges audió rendszert stb.

Ezek az eszközök fel vannak készítve arra, hogy a különböző Internetes szolgáltatásokból származó képi vagy hanganyagokat lejátszuk rajtuk, egyik ezközről a másikra küldjük, vagy megosszuk egymás között.

EGY OKOS OTTHON FIGYEL AZ IGÉNYEINKRE

Számos Internetes multimédia szolgáltatás és eszköz integrálható egymással és különböző otthon vezérlő rendszerekkel. Ennek köszönhetően ezeket a tartalmakat olyan kényelmesen érhetjük el, ahogy korábban még soha.

Ha nem egy sötét és kihalt lakásba szeretnénk hazaérni munka után, az otthonunk felkapcsolt fényekkel és a kedvenc előadónk vagy rádió állomásunk zenéivel fogadhat minket. Ha este leülünk TV-t nézni, bekapcsolhatja nekünk a TV-t és a világítást is ehhez igazíthatja.

Az Internet kapcsolattal rendelkező hangszórók segítségével, akár élő hanggal figyelmeztethet, vagy tájékoztathat minket arról, ami körülöttünk történik.

Kapcsolódó Blog bejegyzések

ÉRDEKLIK AZ OKOS OTTHON RENDSZEREKBEN REJLŐ LEHETŐSÉGEK?

Szeretne AJÁNLATOT kérni, vagy egyszerűen valakivel beszélgetni róla?

KATTINTSON és töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapunkat és visszahívjuk Önt!

További okos megoldások

A vezetéknélküli okos otthon rendszereink rugalmasan összeállíthatók és egyszerűen telepíthetők meglévő otthonokba is. Könnyedén bővítheti tovább a már meglévő okos eszközeit fűtés vezérléssel, intelligens árnyékolás és világítás vezérléssel vagy biztonsági rendszer integrációval az Ön igényeinek, szokásainak megfelelően.