A holnap technológiája Otthonának, Önnek, Egyszerűen!

Funkció : Mobil alkalmazás

MOBIL ALKALMAZÁS

TÁVIRÁNYÍTÓ A ZSEBBEN

Okos otthon rendszereink, azon kívül, hogy otthonokba beépítve teszik a dolgukat, Internet kapcsolat segítségével akkor is elérhetők, ha épp nem otthon tartózkodunk, hanem a világ egy másik pontján. A mobil alkalmazás segítségével lehetőségünk nyílik arra, hogy képet kapjunk arról, hogy minden rendben van-e odahaza, de akár be is avatkozhatunk otthonunk működésébe, ha épp azt szeretnénk.

BIZTONSÁG, KÉNYELEM

Számos kényelmi funkciót biztosít számunkra a mobil alkalmazás használata. Például kényelmes, ha egy hosszabb távollét után, a hazaérkezésünk előtt bekapcsoljuk a fűtésünk, hogy mire hazaérkezünk, meleg lakás fogadjon minket. Azt is meg tudjuk nézni, hogy a felszerelt kameráink milyen képet mutatnak a ház egyes pontjairól, vagy, hogy az ablakokra szerelt nyitás érzékelők szerint az ablakok zárva vannak-e. Ha a kaputelefonon valaki csenget, mikor nem vagyunk otthon, a mobiltelefonunk segítségével beszélhetünk vele.

Ugyanakkor nagy biztonságérzetet nyújt számunkra, hogy ha bármi rendellenes történik az otthonunkban a rendszer azonnal figyelmeztet minket erről és amennyiben fel van erre készítve, be is avatkozik. Ha például szivárgó vizet érzékel a vizes blokkban, vagy kinyílik egy ablak, aminek nem kellene, esetleg megszólal a riasztó, a rendszer azonnal értesítést küld a mobil alkalmazás segítségével, így távolról is intézkedhetünk, nem ér minket meglepetésként, hogy mire érkezünk haza.

A mobil alkalmazás gyakorlatilag nem más, mint az első számú kommunikációs eszköz az okos otthon rendszerünk és köztünk, ami az esetek többségében ott lapul a zsebünkben.

Kapcsolódó Blog bejegyzések

ÉRDEKLIK AZ OKOS OTTHON RENDSZEREKBEN REJLŐ LEHETŐSÉGEK?

Szeretne AJÁNLATOT kérni, vagy egyszerűen valakivel beszélgetni róla?

KATTINTSON és töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapunkat és visszahívjuk Önt!

További okos megoldások

A vezetéknélküli okos otthon rendszereink rugalmasan összeállíthatók és egyszerűen telepíthetők meglévő otthonokba is. Könnyedén bővítheti tovább a már meglévő okos eszközeit fűtés vezérléssel, intelligens árnyékolás és világítás vezérléssel vagy biztonsági rendszer integrációval az Ön igényeinek, szokásainak megfelelően.