A holnap technológiája Otthonának, Önnek, Egyszerűen!

Funkció : Biztonság

Távoli ellenőrzés – nagyobb biztonságérzet

Mitől okos az okos otthon?

Egy hagyományos biztonsági rendszer olyan különálló eszközökből áll, mely jelzi a lakás/ház tulajdonosa felé, ha behatolás történt vagy vízszivárgást, tüzet, füstöt, szén-monoxidot érzékel. Egy okos otthon rendszer annyival több előny nyújt Önnek, hogy egy beprogramozott központi egység már az észlelés pillanatában is reagálhat egy esetleges vészhelyzetre.

Milyen intelligens megoldások léteznek?

Ha például jelez a riasztórendszer vagy a mozgásérzékelő, az okos otthon központ utasítást adhat a redőnyök fel-le mozgatására, világítás ki-be kapcsolására, hanghatásokkal jelezhet a külvilág felé, mindeközben pedig üzenetben értesítheti a családtagokat.

Amennyiben kamerákkal is rendelkezik - akár a munkahelyén vagy nyaralás közben is - azonnal láthatja a házba telepített kamerák képét telefonján vagy tabletjén.

Telefonjával FIBARO okos otthon rendszerét távolról is ellenőrizheti. Szükség esetén beavatkozhat, mintha csak otthonában tartózkodna. Például lekapcsolhatja az elektromos eszközöket, berendezéseket, felhúzhatja redőnyeit, állíthat a fűtési hőmérsékleten.

Kapcsolódó Blog bejegyzések

ÉRDEKLIK AZ OKOS OTTHON RENDSZEREKBEN REJLŐ LEHETŐSÉGEK?

Szeretne AJÁNLATOT kérni, vagy egyszerűen valakivel beszélgetni róla?

KATTINTSON és töltse ki a kapcsolat felvételi űrlapunkat és visszahívjuk Önt!

További okos megoldások

A vezetéknélküli okos otthon rendszereink rugalmasan összeállíthatók és egyszerűen telepíthetők meglévő otthonokba is. Könnyedén bővítheti tovább a már meglévő okos eszközeit fűtés vezérléssel, intelligens árnyékolás és világítás vezérléssel vagy biztonsági rendszer integrációval az Ön igényeinek, szokásainak megfelelően.